Cautare

1913 de rezultate pentru "compatibilitate primar" (3.15 secunde)
La o simpla cautare pe site-urile cunoscute pentru locuri de munca, poti opta foarte usor pentru o functie de primar sau de consilier.
In acest sens, pentru a nu mai fi cheltuiti banii contribuabililor constanteni, astazi, 1 Aprilie 2008, la sedinta de Consiliu Local Municipal Constanta, consilierii locali municipali vor aproba un proiect de hotarare prin care mandatul de primar al lui Radu Mazare este transferat automat si fara a mai fi nevoie de organizarea alegerilor, lui Constantin Fratila.
Ovidiu Brailoiu, edilul orasului Eforie a lansat proiectul privind organizarea concursului "Primar pentru o zi", destinat tinerilor.
Deputatul ne-a marturisit ca i-ar fi placut sa fie si primar al Constantei, dar s-a aratat constient de faptul ca, deocamdata, romanii nu sunt pregatiti sa aleaga un minoritar pentru a le fi primar.
Deputatul ne-a marturisit ca i-ar fi placut sa fie si primar al Constantei, dar s-a aratat constient de faptul ca, deocamdata, romanii nu sunt pregatiti sa aleaga un minoritar pentru a le fi primar.
"domnul Mazare, de acum aveti adversar!", a mai spus Boc, care i-a recomandat actualului primar ca, dupa alegerile de pe 1 iunie, sa-si ia un bilet dus catre Brazilia.
"Actualul primar din Navodari a achizitionat domeniile de internet www.mateinicolae.ro si www.nicolaematei.ro, iar razboiul pentru dreptul de folosinta se va duce in instanta. Nicole Matei, candidatul PSD la functia de primar al orasului Navodari a lansat site-ul www.mateinavodari.ro.
Candidatul PSD la functia de primar general al Capitalei, Cristian Diaconescu, si-a prezentat miercuri principalele proiecte pe care le va derula in calitate de edil a Bucurestiului.
Continuandu-si seria intalnirilor cu cetatenii orasului, candidatul PD-L la functia de primar al municipiului Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, a revenit sambata in zona Amzacea, insotit de un grup de candidati democrat-liberali pentru functiile de consilieri municipali.
Candidatul PD-L la functia de primar al municipiului Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, a revenit in zona compexului Flamanda si a cartierului de locuinte din imediata apropiere, dupa 5 saptamani de la prima sa vizita.
Programul "Solidaritate pentru Constanta" al senatorului Dorel Onaca, candidatul PD-L la functia de primar al municipiului Constanta, impreuna cu programul "Constanta- un judet deschis", al avocatului Popescu Ion, candidatul PD-L la functia de presedinte al Consiliului Judetean, au constituit punctul de plecare in demersul social si economic fara precedent pe care democrat-liberalii l-au declansat pentru lansarea municipiului si judetului Constanta in zona economica europeana.
Liderii PD-L de la judet si de la municipiu, impreuna cu toti candidatii care vor figura pe cele 4 liste la alegerile locale din 1 iunie s-au intalnit la initiativa candidatului PD-L la functia de primar al municipiului Constanta, presedintele organizatiei judetene a PD-L, senatorul Dorel Constantin Onaca, intr-o sedinta comuna.
Candidatii PSD si PD-L vor participa la cel de-al doilea tur al alegerilor locale in vederea desemnarii castigatorului mandatului de primar al municipiului pentru urmatorii patru ani.
Eduard Finkelstain si-a adjudecat 41,67% dintre voturile valabil exprimate la Tecuci, actualul primar urmand a-l avea contracandidat in turul al doilea pe Vasile Danaila (Partidul Verde), aflat la o distanta apreciabila, cu un procent de 15,71%.
Harta include solutii concrete care trebuie aplicate municipiului Galati, idei care au fost preluate din discutiile cu cetatenii si cu specialisiti, ba chiar din propunerile celorlaltor candidati la functia de primar.
Atunci de ce s-au razgandit votantii si au preferat sa pastreze acelasi primar? ... Acum toti au un primar.
Cu 1941 de voturi, Adrian Stan este, asadar, noul primar al orasului Techirghiol, insa PDL si candidatul acestui partid, Florea Constandin (1940 de voturi), intentioneaza sa depuna o contestatie la Biroul Electoral Central.
Tot PNL a pierdut si fotoliul de primar detinut de cateva mandate de Ionel Chirita in orasul Harsova, acesta fiind inlocuit de pedelistul Tudor Nadrag.
Ultima barfa care circula prin targ este ca noul primar al orasului Harsova, Tudor Nadrag, ar putea fi unul dintre alesii locali care s-ar putea reorienta catre... ... noul primar este PDL.
Sampania de la sfarsitul momentului solemn nu a reusit insa sa tempereze agitatia social-democratului, care a declarat ca, printre alte neajunsuri lasate in urma de fostul primar PDL Ion Ionita, se numara si faptul ca nu are stampile.
google-analytics.com